Brak towaru

Print Me ASA 1.75 MM BIAŁY 0.85 KG

Dostępność: 0 szt.
99.00
szt.
Zamówienie telefoniczne: 505578790 Zostaw telefon
Wysyłka w ciągu: 24 godziny
Cena przesyłki:
13
  • Odbiór osobisty - płatność GOTÓWKĄ 0
  • Odbiór osobisty - przedpłata 0
  • Kurier 13
  • Paczkomaty InPost 13
  • Paczkomat Inpost Pobranie 15
  • Kurier (Pobranie) 16
Więcej o produkcie
Waga netto::
850g
Kolor::
Biały
Średnica::
1.75 mm
Skurcz materiału::
Średni

ZASTOSOWANIE:

Smooth ASA jest profesjonalnym materiałem do druku FDM. Filament Smooth ASA (akrylonitryl-styren-akrylan) jest tworzywem o wysokiej stabilności termicznej, charakteryzującym się brakiem wypaczania, podwijania i doskonałej adhezji pomiędzy warstwami. Detale drukowane 3D ze Smooth ASA są niezwykle precyzyjne wizualnie przypominające elementy pochodzące z wytrysku. Smooth ASA zapewnia doskonałą stabilność koloru dzięki stabilizacji na promieniowanie UV. Dodatkowym atutem Smooth ASA jest odporność termiczna, która w połączeniu z wysoką wytrzymałością sprawia, że Smooth ASA jest idealnym materiałem do zastosowań technicznych zwłaszcza do druku elementów narażonych na działanie warunków atmosferycznych lub części motoryzacyjnych.

WŁAŚCIWOŚCI:

  • Dobra adhezja między warstwami
  • Materiał dla zaawansowanych użytkowników
  • Matowa powierzchnia po wydruki
  • Brak efektu tzw. nitkowania
  • Wysoka dokładność wymiarów drukowanego detalu
  • Duża udarność oraz wytrzymałość mechaniczna
  • Odporność na UV oraz warunki atmosferyczne

JAK DRUKOWAĆ:

  • Zalecana temperatura druku: 220-250 °C
  • Podgrzewany stół: 80-120 °C
  • Chłodzenie wydruku: 0-30 %
  • Przepływ materiału: 100-103 %
  • Retrakcja: ± 5 mm
  • Średnica dyszy: ≥ 0.1 mm
  • Prędkość druku: 30-80 mm/s

DANE TECHNICZNE:

  • Materiał: ASA
  • Dostępna średnica: 1.75 mm
  • Dostępna waga: 200 / 850 g
  • Tolerancja średnicy: +/- 0.05 mm
  • Gęstość: 1.07 g/cm3
  • Skurcz: ~0.4 - 0.7 %
  • Odporność termiczna: 90°c
Parametry:
Waga netto::
850g
Kolor::
Biały
Średnica::
1.75 mm
Skurcz materiału::
Średni
Zadaj pytanie
Podpis:
E-mail:
Zadaj pytanie: